Nøglefærdigt kolonihavehus

Måske vil du selv sætte krogen til viskestykket op i dit nye køkken. Men så er alt andet også på plads, når du køber et nøglefærdigt kolonihavehus hos Combigruppen.

Alt er klaret

Trappen til hemsen er monteret, væggene er malede, vaskemaskinen er tilsluttet, lamperne er sat op, hylderne i skabsvæggen er klar til at blive fyldt, og udenfor kan du tænde dine lampespots i udhænget over terrassen.

Lyder det skønt, at flytte ind i et helt nyt, moderne og nøglefærdigt kolonihavehus, hvor alt er indflytningsklart, så er vi klar til at tage ansvaret for hele byggeriet. Lige som vi har gjort for en lang række andre kunder, som nu nyder deres komfortable, enkle liv tæt på naturen i deres kolonihaver landet over.

Har du ikke selv byggeerfaring eller et hav af håndværker-tjenester til gode, er det helt bestemt løsningen med et nøglefærdigt kolonihavehus, du skal vælge. Så ved du, at alt er udført af professionelle håndværkere, og din eneste opgave er at flytte dine møbler ind, når huset stråler flot og færdigt i kolonihaven.

De fleste har ikke prøvet at håndtere en byggesag før – og selvom der bare er tale om et lille, nøglefærdigt kolonihavehus, er der alverdens krav, regler, koordinering og kontrol at tage sig af.

Der er faktisk ikke den store forskel på at bygge en villa og en lille sommerbolig til kolonihaven. Derfor tager vi os gerne af det hele for dig – for vi har erfaringen. Allerede ved vores første møde giver vi dig et overbevisende indblik i vores store viden og alle de beslutninger, du skal træffe, inden vi går i gang med at bygge et smart, rummeligt nøglefærdigt kolonihavehus til dig.
  • Mit kolonihavehus er for mørkt. Jeg vil gerne have flere vinduer, måske endda ovenlys og en dobbelt terrassedør.
  • Mit kolonihavehus er umoderne. Jeg vil gerne have et nyt køkken og et rigtigt badeværelse.
  • Mit kolonihavehus er utæt. Jeg vil gerne have en bedre opvarmning i mit kolonihavehus, så vi kan bruge det flere måneder om året.
  • Mit kolonihavehus er for lille. Der er ikke rigtig plads nok til opbevaring eller sovepladser til børnene.
  • Mit kolonihavehus er meget slidt. Det er ikke rigtig til at reparere på det mere, fordi alt er så forfaldent.
  • Mit kolonihavehus er ikke særligt vellugtende. Der lugter gammelt og lugten vil ikke forsvinde.

Byg kolonihavehus

Hjælp til i bygge processen eller lad os gøre det hele. Vælg mellem 4 forskellige måder at få bygget dit kolonihavehus.
Trappen til hemsen er monteret, væggene er malede, vaskemaskinen er tilsluttet, lamperne er sat op, hylderne i skabsvæggen er klar til at blive fyldt, og udenfor kan du tænde dine lampespots i udhænget over terrassen.
Et nøglefærdigt kolonihavehus fuld af idéer
Selvom du allerede nu ved, at et nøglefærdigt kolonihavehus er den rigtige løsning til dig, er det ikke sikkert, du ved særligt meget mere end det. Endnu. Du ved langt mere, når du har set alle de gode idéer, vi kan inspirere dig med, så du får udnyttet den sparsomme plads i kolonihavehuset bedst muligt. Ved valget af et nøglefærdigt hus, har du mulighed for også at vælge de mest kreative af vores løsninger, som giver dig ekstra kvadratmeter at bo på i kolonihaven – hele året eller kun i sommermånederne.
Specialudviklede fundament
Lyder det underligt at have en svævende karnap på dit nøglefærdige kolonihavehus? Det gør det ikke, når vi fortæller dig at karnappen er til dit køkkenbord og dermed giver dig 2-3 ekstra kvadratmeter gulvplads, som du sagtens kan bruge til noget andet.

Den slags kreative løsninger lader vi helst vores egne håndværkere udføre, så her har du en fordel ved at vælge et nøglefærdigt kolonihavehus i forhold til dem, der vælger at bygge selv ud fra vores tegninger, eller vælger at deltage delvist i byggeriet.

Du får også gavn af vores specialudviklede fundament, der ikke kan rådne. Det vil du være glad for mange år fremover.

Skal vi tale mere om, hvordan dit hus skal se ud, når det er nøglefærdigt og klar til at du flytter ind. Ring på tlf. 2585 6911.